Başkan'a yeni bir ödül daha

Gündem Yayın: 26 Temmuz 2022 - Salı - Güncelleme: 26.07.2022 18:02:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
346 okunma
Google News

Anadolu Basın Birliği, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a Kütahya’ya verdiği hizmetlerden dolayı onur ödülü verdi. Ödülü Kütahyalı hemşehrileri ve belediye çalışanları adına aldığını ifade eden Başkan Işık, emeği geçenlere teşekkür etti.

Anadolu Basın Birliği’nin Türkiye genelinde yaptığı kamuoyu araştırması ile ödüle layık görülen isimlere ödüllerini verdi. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a da ilimize yaptığı hizmetlerden dolayı onur ödülü verildi. Konu ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Başkan Işık, “Anadolu Basın Birliği’nin Türkiye genelinde yaptığı kamuoyu araştırması sonucunda Kütahya Belediyemiz yaptığı hizmetlerden dolayı ödüle layık görüldü. Belediye çalışanlarımız adına almış olduğum bu ödülü tüm değerli hemşehrilerim olan sizlere ithaf ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlık ve sıhhatle yeni hizmetlerle, yeni ödüllerle bizi buluştursun. Bize gösterdiğiniz ilgi, alaka ve sabırdan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Anadolu Basın Birliği ilimize yaptığımız hizmetler karşılığında bizi onur ödülüne layık görmüş. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.