Basın Kuruluşları İle Kültür Ve Sanat Merkezine Ziyaret

Gündem Yayın: 24 Aralık 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 24.12.2018 12:49:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1817 okunma
Google News

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman; Anadolu Ajansı (AA), Kanal 43 Televizyonu ile Kütahya Kent Konseyi Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti.
 
Ziyaretine Anadolu Ajansı (AA) Kütahya Büro Sorumlusu Muharrem Cin ile başlayan Vali Dr. Ömer Toraman, AA tarafından hazırlanan "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
 
Seçkide yer alan AA muhabirlerinin ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları tek tek inceleyen Vali Dr. Ömer Toraman, "Haber" kategorisinde Mustafa Hassona'nın "Gazze'de Türk bayrağı" fotoğrafını oyladı.


 
Vali Dr. Ömer Toraman, "Yaşam" kategorisinde, İlhami Çetin'in "Ali Dede ve kedisi" başlıklı fotoğrafına oy verirken "Spor" kategorisinde ise tercihini Andreas Gebert'in "Kıran kırana" başlıklı fotoğrafından yana kullandı.
 
Vali Dr. Ömer Toraman daha sonra Kanal 43 Televizyonu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
 
Kanal 43 Genel Müdürü Bahtiyar Ersoy ile Haber Müdürü Eray Özden Akça tarafından karşılanan Vali Dr. Ömer Toraman, haber merkezi, stüdyo, reji, ana kumanda bölümlerini gezerek bilgiler aldı.
 
Vali Dr. Ömer Toraman’ın bir sonraki ziyareti ise Kütahya Kent Konseyi Kültür ve Sanat Merkezi’ne oldu.
 
Kültür ve Sanat Merkezi Başkanı Ressam Sebahat Sarıoğlu ile sanatçılar tarafından karşılanan Vali Dr. Ömer Toraman, sanatçıların atölyelerini tek tek gezerek bilgiler aldı.
 
 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.