Başbakanlık Başdanışmanı “Yeni Sistemi” Anlatacak

16 NİSAN REFERANDUMU ÖNCESİNDE VATANDAŞLARIMIZIN OYLANACAK YENİ SİSTEMİ NET BİR ŞEKİLDE ANLAMARI İÇİN KONFERANSLAR DÜZENLENECEK. 25 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 20:00’DE BAŞBAKANLIK BAŞDANIŞMANI SAVAŞ ŞAFAK BARKÇİN’İN KATILIMIYLA KONFERANSLARA START VERİLİYOR.

Gündem Yayın: 24 Şubat 2017 - Cuma - Güncelleme: 24.02.2017 07:59:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4428 okunma
Google News

 

Türkiye 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referanduma odaklandı. Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’ni içeren referandum öncesinde Tavşanlı Belediyesi bu hassas konunun vatandaşlar tarafından en ufak ayrıntısına kadar anlaşılması için konferans ve paneller düzenliyor.

Bu bağlamda Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler STK temsilcileri başta olmak üzere vatandaşlarla toplantılar düzenleyerek süreci anlatıyor.

Başbakanlık Başdanışmanı Savaş Şafak Barkçin,  25 Şubat Cumartesi günü saat 20.00’de “Yeni Türkiye Yeni Sistem” konu başlığı altında Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’ni ve bu sistemin kazanımlarını vatandaşlara anlatacak.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler 16 Nisan tarihine kadar gece gündüz demeden vatandaşın ayağına giderek, Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ni anlatacaklarını söyleyerek ilçe halkının 25 Şubat’ta gerçekleştirilecek bu konferansı mutlaka takip etmesini istedi.  

 

Savaş Şafak Barkçin Kimdir?

1966’da Ankara’da doğdu. Boğaziçi Ü. Siyaset Bilimi Bölümü’nden mezun oldu (1989). Washington’da Johns Hopkins Üniversitesi, SAIS okulundan master derecesi (1996), Bilkent Üniversitesi’nden siyaset felsefesi doktorası aldı (2001). 1989’da Devlet Planlama Teşkilatı’na girdi. 2003’te TİKA Başkanlığı’na atandı. TÜBİTAK’ta Başkan Danışmanı olarak görev yaptı (2004-2007). 2009’da Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başmüşavirliğine atandı. Sayın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte onun Başdanışmanı oldu. Uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve medeniyet konularında pek çok konferans ve dersler vermiştir, aynı zamanda profesyonel bir moderatördür. Müzik, tarih, şiir, tasavvuf ve edebiyat Dr. Barkçin’in başlıca ilgi alanlarıdır.  Bu alanlarda pek çok yazıları, kitapları, üniversite dersleri, tercümeleri, televizyon programları ve konferansları vardır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.