BAŞBAKAN YILDIRIM VALİ NAYİR'E ZİYARET ETTİ

Gündem Yayın: 14 Nisan 2017 - Cuma - Güncelleme: 14.04.2017 13:35:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4318 okunma
Google News

16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylaması çalışmaları kapsamında halka hitap etmek üzere Kütahya’ya gelen Başbakan Binali Yıldırım, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu eşliğinde Vali Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret etti. 

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Vali Yardımcıları Sedat Oktar ile Arif Yalçın, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur ile İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik tarafından karşılanan Başbakan Binali Yıldırım, daha sonra Vali Ahmet Hamdi Nayir’in makamına geçti. 

Valilik Şeref Defterini imzalayan Başbakan Binali Yıldırım, Kütahya’nın genel durumu ve çalışmalar hakkında Vali Ahmet Hamdi Nayir’den bilgiler aldı. 

Vali Nayir’in makamındaki ziyarette Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ile Ahmet Tan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, AK Parti Sakarya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, AK Parti Kütahya eski Milletvekilleri Soner Aksoy, Abdullah Erdem Cantimur, Alaettin Güven ile Hasan Fehmi Kinay, AK Parti Bitlis eski Milletvekili Vahit Kiler, STK Temsilcileri ve Kütahya İl Protokol üyeleri yer aldı.

Başbakan Binali Yıldırım Kütahya Valiliği’nden ayrılmadan önce Vali Nayir ve milletvekillerinin katıldığı bir toplantıda ilin ihtiyaçları konusu görüşüldü ve bunlara ait dosyalar Başbakan Binali Yıldırım’a arz edildi. 
 
Ziyarette, Kütahyalı Ressam Adil Özkan tarafından hazırlanan Başbakan Binali Yıldırım'ın yer aldığı yağlı boya portre çalışması Başbakan Binali Yıldırım'a takdim edildi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.