Başbakan Tavşanlı’ya Geliyor

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI BERAT ALBAYRAK İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI SÜLEYMAN SOYLU TAVŞANLI’YA GELEREK BAZI ZİYARET VE TEMASLARDA BULUNACAK. MADEN İŞÇİLERİYLE İFTAR AÇACAK OLAN BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM, SAAT 23.00’TE CUMHURİYET MEYDANI’NDA HALKA HİTAP EDECEK.

Siyaset Yayın: 14 Haziran 2016 - Salı - Güncelleme: 14.06.2016 13:18:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3960 okunma
Google News

Başbakan   Tavşanlı’ya Geliyor
 

Başbakan Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu   Tavşanlı’ya gelerek bir dizi temaslarda bulunacak.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Başbakan ve beraberindeki heyetin  saat 18.00 itibariyle ilçede olacaklarını söyleyerek, “Başbakanımız Binali Yıldırım ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Süleyman Soylu bir maden şehri olan Tavşanlı’da madenci kardeşlerimizle birlikte iftar programına katılacak. Öncesinde GLİ Müessesesinin işlettiği açık ocaklar ve Ömerler Yeraltında incelemelerde bulunacak olan Başbakanımız, yerin 700 metre altındaki galeriye inerek işçilerle bir araya gelecek. Ardından AK Parti İlçe Teşkilatımızı ve Belediyemizi ziyaret edecek olan Başbakanımız Binali Yıldırım saat 23.00’te de Belediyemiz önünde halka seslenecektir. Tavşanlı Belediye Başkanı olarak tüm vatandaşlarımızı saat 23.00’te Cumhuriyet Meydanı’na davet ediyorum” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.