Başbakan'ın Tavşanlılara Hitabı

Siyaset Yayın: 15 Haziran 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 15.06.2016 01:49:54
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
3769 okunma
Google News

Yıldırım, Tavşanlı Cumhuriyet Meydanı'ndaki konuşmasında, Kütahya'nın Osmanlı'nın kuruluş destanının yazıldığı yer, istiklal mücadelesinin kahramanlarının şehri olduğunu belirtti.

Kütahya'yı Türkiye için olduğu kadar AK Parti için de önemli bir kent olarak nitelendiren Başbakan Yıldırım, şehrin partisine her zaman en yüksek desteği verdiğini söyledi.

Son seçimlerde de verilen destek için teşekkür eden Yıldırım, "Sizlerin bu güveninizi bir emanet olarak aldık ve inanıyorum ki yüzünüzü asla ve asla kara çıkarmayacağız." diye konuştu.

"Harekete verdikleri gönül ve AK Parti kadrolarına ettikleri hayır duaları" için Kütahyalılara şükranlarını sunan Yıldırım, "Hizmet aşkıyla büyük Türkiye davasıyla yola çıktık." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.