BAŞARILI SPORCULARI ALTINLA ÖDÜLLENDİ

Spor Yayın: 10 Şubat 2017 - Cuma - Güncelleme: 10.02.2017 10:56:37
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
4084 okunma
Google News

VALİ NAYİR, BAŞARILI SPORCULARI ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

 

Vali Ahmet Hamdi Nayir, ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden sporcuları kabul etti. 

Valilik Toplantı Salonundaki kabulde Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonası 69 kg’da Türkiye 1.si Berra Doğan Kılıç, Türkiye İşitme Engelliler Gençler ve Büyükler Atletizm Şampiyonası 1500 m.’de Türkiye 1.si Azime Şahin, TURKCELL Türkiye U 16 Salon Şampiyonası 800 m.’de Türkiye 1.’si Hacer Yılmaz, TURKCELL Türkiye U 18 Salon Şampiyonası Yüksek Atlama Türkiye 1.’si Adil Karakaş, TURKCELL Türkiye U 16 Salon Şampiyonası Gülle Atmada Türkiye 2.’si Melih Gökalp, Avrupa Kupası Kulüpler Kros Şampiyonası 4. Km.’de Avrupa 2.’si Pınar Demirtaş, Avrupa Kupası Kulüpler Kros Şampiyonası 6 km.’de Avrupa 1.’si Ramazan Barbaros, 13 Yaş Altı Balkan Şampiyonası 3.’sü Zeynep Devrilmez, başarılı sporcular Recep Kızılarslan, Ziya Sarı, Bilal Çil ile antrenörler İhsan Alptekin, Kenan Özcan, Esra Özbay, Şaban Vural ile Kadri Kordel yer aldı. 

Ziyarette, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen de hazır bulundu. 

“BU GURUR HEPİMİZİN”

Sporcuları tebrik eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Hevesimiz ilimizden bir sporcunun Türkiye şampiyonalarında dereceye girmiş olması. İlimizden giden sporcuların uluslararası yapılan yarışmalarda da derece elde ederek ülkemizin adını duyurması, bayrağımızı dalgalandırması sporcularımız için daha da önemli. Spor, bu tür derecelere ihtiyaç duyuyor ama derecelere girmeyenler için de önemli bir alan. İlla başarı kazanacağız diye düşünmüyoruz. İnsanımızın, gençlerimizin sporla ilgilenmesini önemli görüyoruz. Spora başlamış olan birisi sağlığı, toplumda yer edinme, arkadaş grupları oluşturması, kendine güveni artırabilmesi, başarıyı başarısızlığı hazmedebilmesi için önemli olarak düşünüyoruz. Bunu bir de başarıyla taçlandırdığında ilimizin adını duyurmak adına hoş oluyor. Bu gurur sizlerin, ailelerinizin, antrenörlerinizin, spor il teşkilatımızın, ilimizin gururu olarak bizim önemsediğimiz konulardan biri. Başarılar taltif edildikçe gelişir, marifet iltifata tabidir. Ne güzel ki böyle bir işe girmiş, başarmış ve bu başarıyı hazmetmişsiniz” dedi.

“BAŞARINIZ SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMALI”

Gençlere tavsiyelerde bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Başarıların saman alevi gibi gelip geçici olmaması lazım. Sürdürülebilir olması lazım. Sizler, bir başarıya ulaştığınızda tamam olması gereken yere geldim diye düşünmeyeceksiniz. Bu başarının devamını sağlayacak, daha üstünü isteyeceksiniz. Belli bir süreden sonra antrenör olacak, başarınızı yönetici olarak devam ettirmek isteyeceksiniz. Bu lezzeti kendi başarınızı yetiştirdiğiniz öğrenci de görmek isteyeceksiniz ve hayatınıza bir yön vereceksiniz. Devlet olarak bizler sporun geliştirilmesiyle ilgili görevlerimizi biliyoruz. Hocalarımızla, spor salonlarımızla sizlere destek veriyor olabildiğince sizleri topluma örnek göstermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden sporcular altınla ödüllendirildi. Başarılı sporcuların hediyelerini Vali Ahmet Hamdi Nayir, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik verdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.