Bakkallar Odası Başkanları Göbel'de bir araya geldi

Gündem Yayın: 01 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 01.05.2019 11:30:35
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1934 okunma
Google News

Bakkallar Odası Başkanları Göbel'de bir araya geldi

Tuna İşleyen

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde çevre il ve ilçelerden Bakkallar Odası Başkanları Göbel Termal Tesislerinde bir toplantı düzenledi.
Tavşanlı Bakkallar Odası Başkanı Hasan Bayram ve yönetiminin organizesi ile Kütahya ve komşu illerin Bakkallar Odası başkanları Göbel Termal Sosyal Tesislerinde bir araya geldiler. 
Bakkallar Odası Başkanı Hasan Bayram, toplantı hakkında şunları söyledi, " Tavşanlı Bakkallar odası olarak çevre il ve ilçe bakkallar odası başkanlarını Tavşanlımıza davet ettik. Toplantımızın amacı ise Tavşanlımızın zenginliklerini tanıtmak ve diğer başkanlar ile kaynaşıp, istişare yapmak için toplandık. 22 il ve ilçe oda başkanlarımız geldi, hepside memnun kaldıklarını söylüyorlar. Toplantıların Tavşanlı da birincisini yaptık bundan sonra da tarihi belli olmasa da bundan sonra diğer il ve ilçelerde toplantılarımıza devam edeceğiz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.