Bakırköy Boşanma Avukatı

Gündem Yayın: 18 Ocak 2019 - Cuma - Güncelleme: 18.01.2019 16:51:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1790 okunma
Google News

Bakırköy Boşanma Avukatı

İstanbul genelinde önemli bir etki alanına sahip olan Bakırköy boşanma avukatı boşanma davaları ile ilgili her türlü soru ve sorunla ilgilenir.

Boşanma davaları için avukat seçimi yapılırken ilgili avukatın alanındaki uzmanlığına, bilgi birikimine, geçmiş tecrübelerine bakmak gerekir. Mevcut boşanma davası için bu özellikler önemli olduğundan dolayı en doğru seçimin yapılması önem taşır. Sadece hakim kararı ve dava ile yapılabilen boşanma süreci için gerekli tüm evraklar, deliller, bilgiler ve buna benzer hususlar boşanma avukatı tarafından gerçekleştirilir. Bunun yanı sıra boşanma davasının kaybedilmesi ilgili tarafa hem maddi hem de manevi yönden sorunluluklar yükler. Bu tarz durumlarla karşılaşmamak adına Bakırköy boşanma avukatı desteğinin alınması gerekir.

Bakırköy Boşanma Avukatı Ve Ücreti

Boşanma avukatı için belirlenen ücretler ilgili avukat ile yapılan avukatlık ücret sözleşmesine göre alınır. Bu işlem için avukatlık ücret tarifesi belirlenmiştir.  Bundan dolayı boşanma avukat ücreti ile ilgili en doğru bilgiyi alabilmek adına ilgili avukat ile görüşme yapılmalıdır.

Boşanma sürecinde avukatlık ücreti haricinde bir de boşanma davası ücreti vardır. Bu ücret yargılama giderleri ve başvuru harcından meydana gelir. Bu kapsamda alınan yargılama giderleri dayanılan deliller, boşanma davasının anlaşmalı mı yoksa çekişmeli mi olup olmadığı, dava dilekçesinde belirtilen tanık sayısı gibi özelliklere bağlı olarak farklılık gösterir. Dava ile ilgili talepler dile getirildiğinde yasal gider ve harç net şekilde ortaya çıkar.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.