BAKAN ZİYA SELÇUK’A ZİYARET

Gündem Yayın: 26 Ekim 2018 - Cuma - Güncelleme: 26.10.2018 19:03:26
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2118 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’DEN BAKAN ZİYA SELÇUK’A ZİYARET
Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Vali Ahmet Hamdi Nayir, Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u ziyaret etti.
 
Bakanlık makamında gerçekleşen ziyarette Vali Ahmet Hamdi Nayir’e AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Aydemir, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ile AK Parti Kütahya Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur eşlik etti.
 
Millî Eğitim Bakanlığının Kütahya’daki yapımı devam eden ve tamamlanan eğitim yatırımlarının görüşüldüğü ziyarette, Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 15-16 Şubat 2019 tarihlerinde İlahiyat Akreditasyon Ajansı tarafından Kütahya Harlek Termal Otelde gerçekleştirilecek olan “İAA Lisans Programları Akreditasyon Ölçütleri Belirleme Çalıştayı”na davet edildi.
 
İlahiyat programları için bilgilendirme, dış değerlendirme ve akreditasyon sağlayarak eğitim, araştırma ve din hizmeti kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunmak amacıyla 6 Nisan 2018 tarihinde kurulan İlahiyat Akreditasyon Ajansı (İAA), akreditasyon kalite eğitim programlarının ilkini 26-28 Haziran 2018 tarihinde Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı (YÖKAK) Prof. Dr. Muzaffer Elmas, ikincisini ise 6-8 Eylül 2018 tarihinde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ile Türkiye’nin çeşitli ilahiyat fakültelerinden gelen akademisyenlerin katılımıyla Tavşanlı Göbel’de gerçekleştirmişti.
 
Akreditasyon eğitimlerinin ardından şimdi de ilahiyat eğitimi temel alanına yönelik olarak ölçütlerin belirleneceği İAA Lisans Programları Akreditasyon Ölçütlerini Belirleme Çalıştayı, 15-16 Şubat 2019 tarihinde Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un katılımıyla Kütahya Belediyesinin sponsorluğunda Kütahya Harlek Termal Otelde gerçekleştirilecektir.
 
Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ziyaret ve davetlerinden dolayı Vali Ahmet Hamdi Nayir ile beraberindeki Kütahya heyetine teşekkür ederek çalıştaya katılacağı müjdesini verdi.
 
Vali Ahmet Hamdi Nayir kabullerinden dolayı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a teşekkür ederek çini vazo takdim etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.