BAKAN ÖZHASEKİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINI İNCELEDİ

Gündem Yayın: 05 Nisan 2018 - Perşembe - Güncelleme: 05.04.2018 13:24:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1676 okunma
Google News

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINI İNCELEDİ
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bir dizi açılış ve temel atma töreni için geldiği Kütahya’da Parmakören Mahallesinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi, bilgiler aldı.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve diğer protokol üyeleriyle birlikte kentsel dönüşüm alanına giden Bakan Özhaseki, ilk olarak vatandaşlarla görüştü, kentsel dönüşüme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki, kentsel dönüşümün en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.  

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki daha sonra Vefa, Sultanbağı, Osmangazi ve Ziraat mahallelerinin bir bölümünde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’ndan bilgiler aldı. 

Başkan Saraçoğlu, 300 dönüm arazi üzerine 72 bloktan oluşacak olan 1453 dairelik kentsel dönüşüm alanında 1 adet pasaj, 1 adet ticari merkez, tenis kortları, futbol, basketbol, voleybol sahaları ve halı saha ile birlikte 2 adet su deposu ve açık otopark yer alacağını kaydetti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki daha sonra 1453 daire içerisinde yer alan örnek daireyi inceledi. 

Kentsel dönüşüm alanındaki incelemelerini tamamlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, tarihi Hisar Kalesine çıkarak şehri kuş bakışı inceledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.