BAKAN EROĞLU KÜTAHYA'DA

Gündem Yayın: 06 Mart 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 06.03.2017 13:25:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3882 okunma
Google News

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "16 Nisan'da söz de, karar da milletin. Artık hükümetlerin ömrü de uzun olacak" dedi.

Bakan Eroğlu, Kütahya'nın Simav ve ilçelerinde toplam maliyeti 134 milyon TL'yi bulan tesislerin temel atma törenine katıldı. Törende konuşan bakan Eroğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak, Türkiye genelinde olduğu gibi Simav'da da önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Eroğlu "Simav'da 16 adet baraj yapacağız, bunların 10 tanesinin ihalesi yapıldı, en kısa zamanda temellerini atacağız. Özellikle Kütahya'ya çok önem veriyoruz. Bu çalışmaların tek sebebi istikrardır, Türkiye bundan sonra ekonomik kriz yaşamayacak. Bu yüzden Milletimizin önüne bir sandık getirdik. 16 Nisan'da söz de karar da sizin. Geçmişte hükümetlerin ömrü çok az oldu, bundan sonra istikrar için rejim değil sistemi değiştireceğiz inşallah. DSİ tarafından Simav ilçesine 2003-2017 yılları arasında günümüz fiyatlarıyla toplam 180 milyon TL yatırım yapılmıştır. Son 14 yılda yapılan sulama tesisleriyle toplam dekar arazi sulamaya açılarak çiftçilerimize zirai gelir artışı sağlanmıştır" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.