Bahar Şenlikleri Futbol Turnuvası ile Başladı

Bahar Şenlikleri Futbol Turnuvası ile Başladı

Spor Yayın: 01 Nisan 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 01.04.2015 07:54:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5229 okunma
Google News

Bahar Şenlikleri Futbol Turnuvası ile Başladı

 

      30 Mart 2015 Pazartesi günü Üç Eylül Parkı Belediye Halı Saha’sındasaat 16.00’da okullar arası yapılan Futbol Turnuvası ile2015 Yılı Bahar Şenlikleri Programı başladı. 

Tavşanlı Protokolü ve halkın büyük bir ilgi gösterdiği futbol maçına Tavşanlı Kaymakamı Numan HATİPOĞLU, Belediye Başkanı Mustafa GÜLER, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet ATABAY ve Ali ÖZDEN, İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet DEMİRALP, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin KIRKAŞ, öğrenciler, öğretmenler ve yoğun bir halk topluluğu katıldı.

Şenlik kapsamında katılımcılara belediye tarafından turnuva öncesi pilav ve ayran ikramı yapıldı. Müsabakaların açılış maçı olması sebebiyle her iki takıma ve maçta görevli hakem heyetine birer buket çiçek hediye edildi.

Bahar Şenlikleri’nin açılış töreninde, Tavşanlı Kaymakamı, Belediye Başkanı ve diğer yetkililer öğrencilere başarılar diledi.Bağlık Ortaokulu ile Fatih Anadolu İmam Hatip Ortaokulu arasında yapılan açılış maçının ilk vuruşunu Kaymakam Numan HATİPOĞLU ve Belediye Başkanı Mustafa GÜLER yaptılar.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.