BağlantıGençlerimizle Sağlıklı Geleceğe

BağlantıGençlerimizle Sağlıklı Geleceğe

Sağlık Yayın: 16 Nisan 2015 - Perşembe - Güncelleme: 16.04.2015 22:39:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3099 okunma
Google News

Gençlerimizle Sağlıklı Geleceğe

“Gençlerimizle Sağlıklı Geleceğe” projesiyle Kütahya Kamu Hastaneler Birliği ile Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İş birliği ile Üniversiteden başlayarak il genelinde konferansların gerçekleşmesini sağlanması, dolayısıyla toplumun “Temel Sağlık Hizmetleri” arasında yer alan eğitim hizmetlerinden aktif olarak yararlanması konusunda fayda sağlanacaktır.

Söz konusu proje ile hastalıklar, teşhis ve tedavi yöntemleri hakkında gençlerimiz bilinçlendirilerek; koruyucu ve tedavi edici sağlık hizmetlerinin etkin olarak sürdürülmesi, ilimizde ikamet eden insanların sağlıklı yaşam kalitesini yükseltilmesi ve gençlerimizin sağlıklı yaşam konularında bilgi düzeylerinin artırılması konusunda fayda sağlanabilecektir.

Bu Kapsamda  Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde; D.P.Ü. Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli  Dermotoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Gülben Sarıcıtarafından verilen " Sağlıklı Bir Cilt İçin İpuçları " konulu konferans ile devam edilmiştir.

Konferansta Dr. Sarıcı; “ Akne ve Sivilce Tedavisi, Güneşten Korunmanın Önemi,Doğru Kozmetik Kullanımı” konularında bilgiler vermiştir.

 Konferans sonunda Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mesut Karaca, Dr. Sarıcı’ya teşekkür belgesi takdim etmiştir. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.