BAĞLIKSPOR 1 - MOYMULSPOR 1

BAĞLIKSPOR 1 - MOYMULSPOR 1

Spor Yayın: 20 Ocak 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 20.01.2016 13:51:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5520 okunma
Google News

    Tavşanlı Karakova sahası şampiyonları ağırladı. 
    Hafta sonu Karakova sentetik sahasında Bağlıkspor ile Moymulspor arasında oynanan müsabakada galibiyet çıkmadı.
    Bağlıkspor ile Moymulspor 1 - 1 berabere kaldığı karşılaşmaya ilgi oldukça büyüktü. Ak Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, İlçe Spor Müdürü Mehmet Demiralp, Moymulspor Kulüp Başkanı İbrahim Sarızeybek, Bağlıkspor Kulüp Başkanı Ali Ataş, Ak Parti İlçe Başkanı Hilmi Gümüş ve yönetiminin de izlediği karşılaşmada Play Off’a çıkan takımlar belli oldu. Moymulspor puanını 34’e yükseltirken, Bağlıkspor liglerin bitimine 2 hafta kala 4 puan farkını korudu. 
Karşılaşmada sakatlanan Moymulspor Futbolcusu İsmail Bayram sahaya giren özel otomobil ile hastaneye götürüldü. Hastanede ayağı alçıya alınan Moymulsporlu futbolcuya en anlamlı ziyaret ise Bağlıkspor yönetiminden oldu. Bağlıkspor Kulüp Başkanı Ali Ataş ve futbolcular Hastaneden taburcu edilerek evde istirhate çekilen İsmail Bayramı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.