Bağışlanan Her Kan

Gündem Yayın: 01 Şubat 2018 - Perşembe - Güncelleme: 01.02.2018 16:21:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1889 okunma
Google News

Bağışlanan Her Kan Kurtarılan Üç Can’dır 
Orman Genel Müdürlüğü, TOÇ BİR SEN ve Kızılay işbirliğinde "Bağışlanan Her Kan Kurtarılan Üç Can’dır" adıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü destek verdi.
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü binasında gerçekleşen kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösteren Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli gün boyu kan bağışında bulundu.
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli, kanın her arandığında bulunabilmesi için kurum olarak üzerine düşeni yaparak, kan bağışında bulundu.
İnsanların sağlıklı bir yaşam için, kan vermesi gerektiğinin altını çizen ve kan vererek örnek bir davranış sergileyen Orman Bölge Müdürlüğü personelleri, "Kan bağışı yaparak insanlara umut olduklarını ve hayat kurtarmak adına bir adım attıklarını belirterek, her kan bir insanın hayatını kurtarabilir" dediler.
Böyle bir kampanyanın içinde yer aldığımız için mutluyuz diyen Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım; hem sağlık hem de insanlık açısından önem arz eden kan bağışı konusunda Kızılay’ a elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. Kan ihtiyacının karşılanabilmesi için insanlarımızın kan bağışı yapması lazım. Bölge ve İşletme Müdürlüğümüz personeline desteklerinden ve duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.
Türk Kızılay'ı Kütahya Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Mahmut Ulusoy Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde düzenlenen kan bağışı esnasında Bölge Müdürü Adnan Kayım’ı da makamında ziyaret etti. "Toplanan bu kanlar inşallah ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaşarak onların sağlıklarına kavuşmalarına katkıda bulunacaktır” diyen Ulusoy; Bölge Müdürü Adnan Kayım nezdinde tüm Orman Teşkilatına gönüllü kan bağışında bulundukları için teşekkür etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.