Baca Temizliği’ne Dikkat

Gündem Yayın: 11 Ekim 2019 - Cuma - Güncelleme: 11.10.2019 12:26:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1643 okunma
Google News

Baca Temizliği’ne Dikkat !

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler kış aylarında yangın ve karbonmonoksit zehirlenmelerinin önüne geçmek adına “baca temizliği” konusunda vatandaşları uyardı.

Tavşanlı belediyesi itfaiye amirliği temizlik konusunda vatandaşlara yardımcı olacak.

Sonbahar'ın ve dolayısıyla sıcak havaların son günlerini yaşadığımız şu günlerde vatandaşların Kış ayları gelmeden baca temizliğini yaptırması istendi. Kış aylarında ev yangınlarının çoğunda baca problemlerinin öne çıktığı hatırlatılırken, doğalgaz kullanımının artmasına rağmen özellikle soba zehirlenmelerinin önüne geçecek bu basit tedbir için ev sahiplerinin duyarlı olması gerektiğine vurgu yapıldı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Sonbahar aylarında İtfaiye Amirliği’nin baca temizliği konusunda vatandaşlara yardımcı olduğunu söyleyerek basit tedbirlerin hayat kurtarabileceğine dikkat çekti. Başkan Güler “ Baca temizliği ne gerek var, deyip geçilemeyecek kadar önemli bir konudur. Tıkanan bacalar çatı yangınlarının yanı sıra, Allah göstermesin karbonmonoksit zehirlenmeleriyle acı sonuçlar doğurabiliyor. Geçtiğimiz kış komşu il Bursa’da maalesef buna benzer birçok üzücü olay yaşandı. İtfaiye Amirliğimiz bu dönemde gelen tüm çağrılara cevap verecek. Bacalarını temizleme konusunda belediye yardımı isteyenler İtfaiye Amirliğimize müracaatta bulunabilir" diye konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.