Ayvalıspor ile Dereboyu Yağmurluspor 1. Amatör’de

Spor Yayın: 01 Haziran 2017 - Perşembe - Güncelleme: 01.06.2017 11:25:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6142 okunma
Google News

Ayvalıspor ile Dereboyu Yağmurluspor 1. Amatör’de

Tavşanlı 2. Amatör küme takımlarından Ayvalı Spor ile Dereboyu Yağmurlu Spor Karakova’da gerçekleşen karşılaşmada 2-2 berabere kalarak, birlikte Play-off'dan 1. Amatör kümeye çıkan 2 takım oldular.

Ayvalı Spor 7 puan ile şampiyon olarak Dereboyu Yağmurlu Spor 5 puan ile 2. olarak 1. Amatör Kümeye terfi etti. Daha önce de Ömerbey Spor ve Kuruçay Spor 1. Amatör Kümeye terfi etmişlerdi.

Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray'ın ve çok sayıda taraftarın izlediği ve oldukça heyecanlı geçen müsabakayı Bekir Atik, Mustafa Çelik, Habib Germanagil hakem triosu yönetti. Gözlemci ise, Niyazi Dalar idi.

 Oynanan müsabaka sonunda Kütahya ASKF Genel Sekreteri Ramazan Arslandaş ve Eğitim Sekreteri Celalettin Altay her iki takımada ASKF Yönetimi adına kupalarını takdim ettiler.

Ayvalıspor Kulüp Başkanı Yakup Özlü elde ettikleri şampiyonluk ile ilgili şunları söyledi,

“ 1. Amatörde kalmak mevcut kadroyu koruyup kendimize göre transferler yapmak ve asansör takım olmaktan kurtulmak istiyoruz. 1. Amatör’de kalıcı olmak ve ilerisinde de üst lige çıkmak hedeflerimiz arasında. Bu sezon güçlü bir gruptan çıkmakla ve de mücadelemizle de zayıf bir takım olmadığımızı gösterdik. Aynı şekilde mücadelemizi en iyi şekilde 1. Amatör’de de devam ettireceğiz”.

Bu sezon 10. Şampiyonluk kupasını kaldıran Teknik Direktör Ahmet Saka ise elde edilen şampiyonlukların tesadüf olmadığını, planlı ve programlı bir şekilde, disiplini de sağlayarak elde ettiklerini ifade etti.    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.