AVCI ATV'NİN KONUĞUYDU

AVCI ATV'NİN KONUĞUYDU

Ekonomi Yayın: 02 Nisan 2013 - Salı - Güncelleme: 02.04.2013 16:56:58
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 49 sn.
3469 okunma
Google News

Avrupa ATV’de yayınlanan Avrupa'dan Orta Asya'ya, Kuzey Afrika'dan Rusya'ya uzanan geniş coğrafyada 57 ülkeden ekonomik gelişmeleri ekrana taşıyan EKOPAZAR’a bu hafta, Tavşanlı’da bir çok aileye konut edindiren Atomik İnşaat sahibi Mustafa Avcı konuk oldu.

Programda konuşan Mustafa Avcı yapılan konutlara taleplerin çok olduğunu belirterek şunları söyledi; “ 1999 depremini yakından yaşadım, buralarda gördük ki deprem değil binalar insanları öldürüyor.  Binaların temeline çok önem veriyoruz; Tavşanlı’da da ravye temeli en iyi biz atıyoruz. Eskiden asansörler tuğla ile örülerek yapılırdı, binayı ayakta tutan ise asansörün perdeli beton ile yapılmasıdır.  Dayanıklılık açısından perde beton yapıyoruz” diyerek ayrıntıları ile sektör üzerine açıklamalarda bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.