Ava Çıktı, Cesedi Bulundu

Ava Çıktı, Cesedi Bulundu

Asayiş Yayın: 06 Ocak 2015 - Salı - Güncelleme: 06.01.2015 17:52:53
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
2987 okunma
Google News

Kütahya'da ava çıktıktan sonra cep telefonuyla yakınlarını arayıp "Dağlık bir alandayım. Çok kar yağıyor. Rahatsızlandım. Gelin beni alın" diyen 56 yaşındaki Nurettin İmrağ'ın, dağlık alanda cesedi bulundu.

İşçi emeklisi olan ve aynı zamanda düğünlerde saz çalan Nurettin İmrağ dün Sabah saatlerinde ava çıktı. Akşama doğru cep telefonuyla yakınlarını arayan İmrağ, "Dağlık bir alandayım. Burada çok kar yağıyor. Rahatsızlandım gelin beni buradan alın" dedi. Yakınlarının durumu bildirmeleri üzerine jandarma ve AFAD ekipleri Nurettin İmrağ'ı aramaya başladı. Ekipler Nurettin İmrağ'ın cesedini  saat 10.00 sıralarında dağlık bölgede bir ağacın altında karların üzerinde buldu.

Nurettin İmrağ'ın cesedi paletli ambulansla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Sık sık baygınlık geçirme rahatsızlığı olduğu belirtilen İmrağ'ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrasında belirlenecek

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.