Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı, Ruhsen KUMDALI

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı, Ruhsen KUMDALI

Gündem Yayın: 02 Mart 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 02.03.2016 17:52:19
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2822 okunma
Google News

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı, Ruhsen KUMDALI

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ruhsen KUMDALI, ADD'ye niçin aday olduğunu açıkladı: “ Ben ilkelerimin, amaçlarımın ve hedeflerimin arkasında kararlı olarak durma alışkanlığına sahip bir siyasetçiyim, bir teknik insanım ve bir iş kadınıyım.

Yıllardır Atatürkçü Düşünce Derneğinin sadece şekilden ibaret bir tabelada kalması, milli bayramlarda sadece protokolde yer alması, halkla kaynaşamamış olması benim en büyük üzüntümdü.

Oysa Cumhuriyeti kuran kadroların ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün en büyük özelliği halkçılığı ve halktan yana oluşuyla anlatılabilir ve açıklanabilir.

Yıllardır aralıklı olarak içinde muhtelif görevler aldığım ADD’ nin bu konularda gereken adımları atamamış olması bende hep bir yara olarak kalmıştır.

Şimdi bu konuda bana karşı tepkiler gelebilir. Bu sözleri söylememden dolayı elbette hiçbir şey yapılmadığı anlamı çıkartılamaz. Birçok değerli insan bu yapıda görev alıp sorumluluk üstlenmişlerdir. Birçok kardeşimize burs imkânı yaratmışlardır. Ancak benim özlemlerim bunlardan ve yapılardan çok daha ilerideydi.

Ben, yaşayan bir Atatürkçülük anlayışını toplumsal düşüncenin kılcal damarlarına kadar yaymak için arkadaşlarımla yola çıktım. Yani bu derneğin kapısının halkımıza açılmasını istedim.

Yani, sorusu olan ya da sorunları olan insanımızın yanında olan bir bilgi kaynağı ve bir destek kaynağı yaratmak amacıyla yola çıktık. Her işin başının eğitim ve örgütlenmeden geçen bir anlayışa dayalı olduğunu bildiğimiz için Atatürkçü Düşünce Derneğinde yönetimde görev alan arkadaşlar arasında hızlı bir görev taksimi yaparak, gerekli eğitimi kadrolarımıza transfer ederek her sokağımızda, her mahallemizde, her semtimizde ve ilimizin tüm ilçelerinde ve beldelerinde ses getirecek 7x24 halkımızla kucaklaşacak, onların sorunlarına derman olacak ve öncülük görevi yüklenecek yeni bir anlayışla yola çıkmak istedik.

Tüm arkadaşlarımız tek vücut olarak başarılı bir seçim yarışı sonucunda bu yetkiyi alarak Kütahya’ mıza ve halkımıza merhaba diyoruz ve biz bundan sonra hep birlikteyiz diyoruz.

 Bu konuda bizleri bu göreve layık gören değerli üyelerimize de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

 

 

Ruhsen KUMDALI - Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı

Zeki YALÇIN  - Başkan Yardımcısı

Recep ZENGİN -  Örgütten sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

Sibel ÖZDER - Sekreter

Mehmet DAYI - Sayman

Serap SARIYILDIZ - Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu Yön. Kur. Üyesi

Tuba ÖZDEMİR - Gençlik faaliyetlerinden sorumlu Yön. Kur. Üyesi

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.