ASLANAPA'YA MODERN SAĞLIK MERKEZİ KAZANDIRILIYOR

Sağlık Yayın: 07 Ekim 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 07.10.2017 11:29:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5448 okunma
Google News

ASLANAPA'YA  MODERN SAĞLIK MERKEZİ KAZANDIRILIYOR
Ak Parti Kütahya Milletvekillerinden ortak basın açıklaması ile Aslanapa'ya yapılacak sağlık merkezi hakkında açıklama yapıldı.


    AK Parti Kütahya Milletvekili  İshak GAZEL,  Vural KAVUNCU, Mustafa Şükrü NAZLI,  Ahmet TAN imzası ile yapılan açıklama şu şekilde ; 

"Sağlık Bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler esnasında vatandaşlarımızın daha nitelikli sağlık hizmeti alabilmesi için sağlık merkezlerimizin yenilenmesi gerektiğini vurgulamıştık. Bakanlığımızın yatırım programına alınan ve proje çalışmaları tamamlanan merkezimizin ihale tarihi belli oldu.
Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünce Aslanapa İlçemizde 5-6 Hekimlik, içinde Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu bulunan 1400 M2 alan üzerine Z+1 kat olarak inşa edilecektir. 
Zemin katında Röntgen odası, röntgen teknisyeni odası, laboratuvar, mesai dışı muayene odası (2 adet), eğitim odası, muayene odası, tıbbi müdahale, enjeksiyon pansuman odası (2 adet), müşahede odası, ağız diş sağlığı (2 adet), emzirme odası, kat ofisi, temizlik odası, pano odası, hasta – engelli wc, kömürlük, teshin merkezi, su deposu yer alacak. 
1.Katında Evde bakım hizmetleri, aile hekimliği (6 adet), gebe çocuk izlem (2 adet), aşı odası (2 adet), eğitim odası, tıbbi müdahale, enjeksiyon pansuman odası, RİA odası, hasta eğitim odası, sosyal danışma ve rehberlik odası, psikolojik ergen danışmanlığı, beslenme danışmanlığı odası, emzirme odası, temizlik odası, pano odası, hasta – engelli WC, depo, mescid (kadın-erkek), spor aktivasyon odası, ofis, arşiv-depo, bilgi işlem santral odası, bulunacak merkezimizin ihale süreci başlatılmış olup, 17.10.2017 tarihinde ihalesinin yapılacak.
Yatırımın ilçemize kazandırılmasında konuyu talep ve yakından takip eden AK Parti İlçe Başkanımız Ahmet ŞAHAN ve İlçe Belediye Başkanımız Asaf AKAR’a, Sağlık ve Kalkınma Bakanlarımıza, Sağlık Bakanlığımızın Merkez ve taşra teşkilatı bürokratlarına teşekkür ediyor, ilçemiz halkına hayırlı olmasını diliyoruz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.