Asit tankeri sızıntısı ekipleri harekete geçirdi

Asayiş Yayın: 16 Ağustos 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 16.08.2017 10:07:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2997 okunma
Google News

Asit tankeri sızıntısı ekipleri harekete geçirdi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde park halindeki asit tankerinden meydana gelen sızıntı nedeniyle tedbir alındı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinden Kütahya'nın Emet ilçesindeki bor işleme tesislerine asit taşıyan ve Tavşanlı şehir içerisine park etmiş tankerden asit sızıntısı meydana geldi.

Sürücüsü tarafından Tavşanlı ilçesi Ada Mahallesi Ada stadı yanında boş araziye park edilmiş 06 BY 0761 plakalı tankerden sızan asit nedeniyle ihbar alan polis ve belediye zabıta ekipleri güvenlik önlemi aldı.

Tankerden sızan asit nedeniyle sivil savunma ekiplerine de haber verildi. Daha sonra asit sızan bölge kireçlenerek tankerle ilgili yasal işlem başlatıldı.

Vatandaşlardan Nejdet Demirat, “ Asit tankerlerinin şehir içerisine yasak olmasına rağmen ilçe stadyumu kenarında park halinde tankerden asit akmaktadır. Tavşanlı Belediyesi zabıta ekiplerimiz gerekli işlemleri yapacaktır. Tankerden akan asit birçok kişi ve canlı tarafından bilinmeyebilir, zarar verebilir. Buralara devamlı tankerler geliyor ancak bizler dolu mu boş mu bilemiyoruz. Normalde buraya bu tankerlerin park etmesi yasak” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.