Asırlık Çınarlar ve Şehit Annelerine Ziyaret

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 12.05.2020 11:57:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1507 okunma
Google News

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman ile eşi Neşe Toraman, Anneler Günü sebebiyle 102 yaşındaki Hava Korkmaz ile Şehit Uzman Onbaşı Muhammed Yılmaz’ın ailesini ziyaret etti.

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman ile eşi Neşe Toraman, Evliya Çelebi mahallesinde yaşayan 102 yaşındaki Hava Korkmaz ile Suriye'nin İdlip kentinde rejim unsurları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Muhammed Yılmaz’ın annesi Hatice Yılmaz’ı evlerinde ziyaret ederek Anneler Günü’nü tebrik etti.

Hava Korkmaz ile şehit annesi Hatice Yılmaz’a Anneler Günü sebebiyle hazırlanan çiçek ve hediyelerini Vali Toraman ile eşi Neşe Toraman takdim etti.

“ASIRLIK ÇINARLARIMIZ İÇİN HATIRA ORMANI OLUŞTURULDU”

İçişleri Bakanlığı ile Hz. Hatice Vakfı iş birliğinde hayata geçirilen proje kapsamında Sakarya’da “Cennet Anneleri” adında hatıra ormanı oluşturulduğunu belirten Vali Dr. Ömer Toraman, Kütahya’da yaşayan 100 ve üzeri yaştaki 14 annemiz için hatıra ormanına birer fidan dikildiğini söyledi. 

“ŞEHİT ANNELERİ VE BÜYÜKLERİMİZ ZİYARET EDİLECEK”

Anneler Günü sebebiyle düzenlenen ziyaretlerin gün boyu devam edeceğini belirten Vali Toraman, ziyaretlerin il merkezinde emniyet, jandarma personeli ile birim müdürleri, ilçelerde ise kaymakamlar aracılığıyla gerçekleştirileceğini söyledi.

Kovid-19 tedbirleri kapsamında maske takılan ve sosyal mesafe kuralına uygun gerçekleştirilen ziyaretlerde Vali Toraman ile eşi Neşe Toraman’a Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.