'Asansör kontrol' Protokolü

'Asansör kontrol' Protokolü

Gündem Yayın: 21 Ocak 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 21.01.2015 14:55:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2212 okunma
Google News

Kütahya Belediyesi ile Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Temsilciliği arasında 'asansör kontrol' protokolünü imzalandı.
Törende konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, güvenlik ve sağlık konularında denetimlerin, maddi çıkar gözetmeksizin tarafsız bir gözle yapılması gerektiğini ifade etti.
Saraçoğlu, Kütahya’da yaşayan vatandaşların konut güvenliğinin, asansör denetimlerini yaptırmayan apartman ve site yöneticilerinin olası kazalarda hukuken birinci derecede sorumlu olduğunu belirtti.
Saraçoğlu, "4 yıldır belediyemiz ve Makine Mühendisleri Odası arasında protokol imzalanmaktadır.Şehrimizde yaklaşık bin 200 adet asansör bulunmaktadır.4 yıl boyunca şehrimizde sadece 1 adet asansör kazası olmuştur.Bu kazada bakım sırasında meydana gelmiştir" diye konuştu.
'Asansör kontrol' protokolü Başkan Kamil Saraçoğlu ve Makine Mühendisleri Temsilciliği Eskişehir Şubesi Sekreteri Atilla Tomsuk tarafından imzalandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.