AŞIRI SICAKLAR BUNALTI

Gündem Yayın: 21 Haziran 2016 - Salı - Güncelleme: 21.06.2016 12:28:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3909 okunma
Google News

AŞIRI SICAKLAR BUNALTI
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde öğle saatlerinde 37 derece olarak ölçülen sıcak hava yaşamı olumsuz etkiledi. Vatandaşlar serinlemek için gölgelikleri tercih etti.
Nefes almanın bile zorlaştığı şehirde öğle saatinde cadde ve sokaklar boş kaldı. Dışarıya çıkmak zorunda olan vatandaşlar ise serinlemek için kendilerini gölgelik alanlara attı. 
Yazın en sıcak günlerinden birini yaşayan kentte sıcaklıklar gölgede 37 dereceye kadar çıktı. Ramazan ayında sıcaktan bunalan ve oruç tutan vatandaşların adresi ise Üç Eylül parkı olurken, gölgeliklerden istifade eden vatandaşların bir kısmı banklarda sohbet havası içerisinde serinliğin tadını çıkarırken, bazıları da uyumayı tercih etti.
Dışarda çalışmakta olan bazı vatandaşlar ise değişik yöntemlerle sıcaktan korunmaya çalıştı. Otapark’da çalışan bir vatandaş kapasına şemsiye ile güneşten korunmaya çalıştı.
Otaparkçılık yapan vatandaş, “devamlı güneşin altından durduğumuzdan dolayı çok sıcak oluyor. Bu kafamdaki şemsiyesi takmak zorunda kaldık. Bu sayede biraz daha rahat oluyoruz. Hem oruçlum olduğumuzdan dolayı bu şemsiye biraz olsun bizi rahatlıyor” dedi.
Ağaç gölgesinde serinlemeye çalışan vatandaşlarda, havaların çok sıcak olması ve Ramazan dolayısıyla ağaç gölgeliklerini tercih ettiklerini söyleyerek, arkadaşlarla sohbet ederek vakit geçirmeye çalıştıklarını ifade ettiler.
Sıcak nedeniyle Devlet Hastanesi yolunda asfalt yer yer eridi. Yolun bir bölümünde sıvılaşan asfalt nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Sürücüler, yolun erimeyen bölümlerini kullanmaya çalıştı. Bu arada Tavşanlı Belediyesi de eriyen asfatta kum döktü.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.