Arkeolog gerçek defineyi buldu

Yaşam Yayın: 29 Mart 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 29.03.2017 10:10:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
9434 okunma
Google News

 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Arkeolog Çay Evini geçtiğimiz aylarda açan Arkeoloji mezunu Mehmet Ali Kocabaş işyerine ziyarete gelen definecilere hazine masallarına kanmamaları konusunda ikna edemedi.  
  Daha sonra definecilere ders olması açısından farklı bir kısa film çekimi gerçekleştiren Kocabaş, gerçek hazineyi bulduğunu söyledi.
  Kocabaş’ın hazırladığı kısa film bir sosyal paylaşım sitesinde paylaşıldı ve birkaç gün içerisinde yüzlerce izlenme gerçekleşti.
  Arkeoloji Çay Evini şimdilerde işleten ve ileride yüksek lisans yapmayı düşündüğünü belirten Kocabaş şunları söyledi,  “ Bütün definecilere en güzel definenin insanın kendi alın teri olduğunu söylüyorum. Testi şeklinde bir kumbaraya işyerimden emeğimin bir kısmından kazancımı attım. Definecilere diyorum ki çoluk çocuğunuzun rızkını boşa harcamayın. Arkeologlar aslında zor şartlar altında çalışan insanlardır. Birçok zorluklarla çalışırlar. Arkeolog vasfıyla değil de başka alanlarda da ilerleyebileceğimi bana gösteren, şu anda Amerika’da Doktora yapmak için bulunan Güzel Öztürk hocama da çok minnettarım. Emeğimden kazandığım çay ocağımdaki paralardan bir kısmını kumbaraya atarak biriktirdim. Bunu da kısa film yapmak ve definecilere ders olması açısından boş bir araziye koyarak oradan çıkartıp merak edileni cevapladım” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.