Arkadaşının ustabaşı ve patronunu bıçakladı

Asayiş Yayın: 05 Ekim 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 05.10.2019 16:22:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2916 okunma
Google News

Arkadaşının ustabaşı ve patronunu bıçakladı

Kütahya'da çıkarıldığı işyerine iki arkadaşını alarak giden A.Y.K., ustabaşı ve eski patronuyla tartıştı. Çıkan kavgada A.Y.K.?nın yanında gelen arkadaşı Y.Y. (16) ustabaşı S.G. ve patron B.B. yi bıçakla yaraladı.

 

Kütahya'da oturan A.Y.K. bir süre önce Ali Paşa Mahallesi'nde çalıştığı restoranda işten çıkarıldı. Gece yarısı arkadaşları Y.Y. ve Y.Ü.?de yanına alarak eski işyerine giden A.Y.K. restoranda ustabaşı olarak çalışan S.G.?yi işyerine dışına çağırıp tartıştı. Bu sırada restoran sahibi olan B.B.?de tartışmayı ayırmaya çalıştı. A.Y.K.?nın yanında gelen arkadaşlarından Y.Y. belinden çıkardığı bıçakla ustabaşı S.G.?yi kolundan, işyeri sahibi B.B.?yi ise kasığından bıçakla ağır yaraladı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından yaralıları ambulansla Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olaydan sonra polis ekiplerince yakalanan Y.Y., A.Y.K. ve Y.Ü. Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliği götürüldü. Soruşturma sürüyor

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.