ARİF KULLUK TEŞEKKÜR ETTİ

ARİF KULLUK TEŞEKKÜR ETTİ

Siyaset Yayın: 02 Şubat 2014 - Pazar - Güncelleme: 02.02.2014 16:10:31
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
3467 okunma
Google News

Tavşanlı Belediyesi Ak Parti Aday adaylığında bulunan Arif Kulluk bir yazılı metin ile teşekkür etti. 

"Değerli Gençler,Kıymetli Hanımefendiler, Beyefendiler, Tavşanlı’ya gönül vermiş, bu güzel şehrin güzel insanları, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

8 Ekim 2013 tarihinde çıktığımız belediye başkanlığı adaylık yarışında; Tavşanlı halkına ve nesillerimize hizmet yolunda, “yeryüzünde kötülükler yok oluncaya kadar; canımızla, malımızla mücadele etmek” düsturu ile gayret ettik. Bu süreçte; inancımız ve genel ahlak kuralları çerçevesinde, resmi veya gayri resmi aday adayı olan tüm arkadaşlarımızın hakkını, hukukunu çiğnemeden; ayaklarına basmadan ve laf taşıyanlara itibar etmeden azami titizlikle çalıştık. Umuyorum ki bu noktada başarılı olmuşuzdur.

Geride bıraktığımız üç aylık sürede, ülkemizdeki olağandışı gündemi hep beraber yaşadık. Yaşadığımız süreç hakiki dostluk ve kardeşliğin altını çizmemizi sağlarken; Türkiye’mizin ne denli önemli bir konumda olduğunu da bir daha anlamamızı sağladı. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi istemeyen, ülkemizin güçsüz kalmasını isteyenler tarafından oluşturulan suni gündemin acilen bertaraf edilmesi, büyük önem arz etmektedir. Aziz milletimiz, 30 Mart seçimlerinde inisiyatifi alarak; oyunları bozacak, büyük Türkiye hedefimizi yeniden gündemine taşıyacaktır. Bu seçimlerin; vatanını, devletini, bayrağını sevenler ile Türkiye’nin ve halkımızın perişan olmasını, yanlarında boyun bükmesini, el pençe divan durmasını isteyen dış güçler ve yerli işbirlikçileri arasında geçeceğini, yola çıktığımız gün söylemiştik.

Üç aylık süre zarfında, gecesini gündüzüne katarak, yanımda yer alan dava arkadaşlarıma, İstanbul’daki, Ankara’daki, Bursa’daki Tavşanlı’lı dostlarıma; bizleri gönülleriyle tanıyan ve derdimizle dertlenen Sivas, Yozgat, Karabük, Isparta, Erzurum, Konya, Kütahya, Yalova ve Bolu’daki dostlarımıza; Tavşanlı’da bize bu makamı yakıştıran; “Tavşanlı Milli Takımı” oluşturma teklifinde bulunan Tavşanlı sevdalılarına, bizleri gönüllerinin en müstesna yerine koyan dostlarımıza, samimiyetlerini bizlerden esirgemeyen Tavşanlı Ak Parti İlçe Teşkilatı üyelerine ve halkımıza teşekkürü bir borç bilirim.

Rabbimiz bize hizmeti nerede layık gördüyse; Tavşanlı’mıza, çocuklarımıza, gençlerimize kısacası insanımıza hizmet etmeyi sürdüreceğimizi, inandığımız değerler  ve davamız için, Tavşanlı’ya hizmet için yapılacak her hayırlı işte ön saflarda olacağımızı; halkımızın istemediği ve Tavşanlı’mızın hayrına olmayacağını düşündüğümüz her işe “dur” diyerek, karşı olacağımızı belirtmek isterim.

Ak Partimizin Tavşanlı Belediye Başkan adaylığı görevi tevdi edilen Mustafa Güler Beyefendi’ye 30 Mart 2014 seçimleri ve bu seçim öncesindeki zorlu süreçte başarılar diliyoruz. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında, her zamankinden daha güçlü bir şekilde destek vermemiz gerektiği inancıyla, Davamızın ve başkan adaylarımızın yanında olduğumuzu da belirtmek istiyoruz. Bizim için asıl çalışma dönemi şimdi başlamaktadır.

30 Mart 2014 seçimlerinin Tavşanlı’mıza, ülkemize ve tüm dünya Müslümanlarına hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederim."

Arif Kulluk

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.