ARAPÇA YARIŞMALARI KÜTAHYA ELEMESİ

Eğitim Yayın: 03 Nisan 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 03.04.2017 18:29:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5423 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR 8. ARAPÇA YARIŞMALARI KÜTAHYA ELEMESİNE KATILDI
Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde; Milli Eğitim Bakanlığı, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 8. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmalarının Kütahya il elemeleri gerçekleştirildi. 

Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde düzenlenen 8. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmalarının Kütahya il elemelerine Vali Ahmet Hamdi Nayir, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, bazı daire müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. 

Arapça Şiir Okuma ve Arapça Metin Canlandırma kategorilerinde düzenlenen 8. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmalarının Kütahya il elemelerinin seçici kurul üyeliğini DPÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kelebek ile Yrd. Doç. Dr. Hasan Özer, DPÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlileri İsmail Özdemir, Hamdo Al Hüsein, Rateb Youness Elfeky yaptı. 

Öğrencilerin şiirlerini okuduğu, metin canlandırma performanslarını sergilediği yarışma büyük beğeni topladı. 

Yarışmalarda şiir dalında; Tavşanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Halil Sevim birinci, Kütahya Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hüseyin Emre Avşin ikinci, Kırklar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Elif Zeliha Çiçek ise üçüncü oldu. 

Arapça Metin Canlandırma kategorisinde ise; Kütahya Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Kütahya Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Altıntaş Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü oldu. 

Dereceye giren öğrencilerin madalyalarını ve hediyeleri Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ile protokol üyeleri tarafından verildi. 

Dereceye giren öğrenciler Türkiye genelinde düzenlenecek olan 8. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmalarında Kütahya’yı temsil edecek. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.