Arapça Etkinlik Yarışmaları Sona Erdi

Gündem Yayın: 13 Mart 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2019 14:24:38
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
2297 okunma
Google News

 10.Arapça Etkinlik Yarışmaları Sona Erdi

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi / Proje Okulu ve Fatih İmam Hatip Ortaokulunun ortaklaşa düzenlediği Arapça Etkinlikleri ödül töreni ile sona erdi.

Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi / Proje Okulu ve Fatih İmam Hatip Ortaokulunun ortaklaşa düzenlediği 10.Arapça Etkinlik yarışmaları katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.

 

Kütahya genelindeki tüm İmam Hatip Liselerinin  ve Ortaokullarının yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinliklerde yarışan öğrenciler; Arapça metin canlandırma, Arapça şiir okuma ve Arapça şarkı söyleme kategorilerinde performanslarını sergilediler.Yarışma sonucu dereceye giren öğrencilere ödüllerini İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Sak, İlçe Mili Eğitim Müdürü Salim Karaboğa ile diğer yetkililer verdi.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.