Araç Filomsu Genişletiyor

Gündem Yayın: 03 Ağustos 2018 - Cuma - Güncelleme: 03.08.2018 16:31:36
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
2164 okunma
Google News

Araç Filomsu Genişletiyor 

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ormanlara daha rahat şekilde ulaşabilmek ve vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla filosuna yeni araçlar eklemeyi sürdürüyor.

Orman Genel Müdürlüğümüz tarafından alınarak Kütahya Orman Bölge Müdürlüğümüze gelen ve Gediz Orman İşletme Müdürlüğünün kullanımına tahsis edilen Kazıcı Yüklenici Kepçe Gediz Orman İşletme Müdürlüğüne teslim edildi. Gediz Orman İşletme Müdürlüğüne tahsis edilen aracın hizmete girmesi sebebiyle Gediz Orman Bölge Müdürlüğü araç garajında tören düzenlendi.

Araç garajına katılan yeni kazıcı yüklenici kepçenin kazasız belasız hizmet sunması için kurban kesildi. Törende Gediz Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın; “Araçlarımızın kazasız, belasız hizmetler vermesini diler, Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederim diyerek, tahsis edilen araçlarla ormancılık çalışmalarının daha etkin ve hızlı şekilde yapılacağını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.