Antrenör Emrullah Alparslan Alt Yapılara Dikkat Çekti

Spor Yayın: 17 Aralık 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 17.12.2018 15:31:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2739 okunma
Google News

Akıncılarspor Antrenörü Emrullah Alparslan alt yapılar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 U 15'LER KUPALARINI ALDI

TKİ Tavşanlı Linyitspor ile Akıncılarspor kupalarını aldı.

Hakem Yunus Kaymaz , Sami Turmaz, Yulet Koyulmuş hakem üçlüsünün yönettiği U 15 Tavşanlı liginde şampiyon olan Linyitspor ve ikinci olan Akıncılarspor Karakova'da oynanan maçta kupalarını Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Celalettin Altay tarafından aldı.

Maç önce düzenlenen kupa töreninde Celalettin Altay, "Kupayı ASKF Başkanı Murat Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri olarak vermenin sevincini yaşıyoruz. Başarı gösteren kulüplerimizi tebrik ediyoruz. Alta yapıya önem veren kulüpler her zaman başarılı olmuştur, tarafımızdan da alt yapıya önem veren takımlar yakından takip edilip, sporcular desteklenmektedir."

Karşılaşma sonucu TKİ Tavşanlı Linyitspor'un 2-1 'lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

Alt yapıların oluşmasındaki zorluklara dikkat çeken Emrullah Alparslan yaptığı röportaj ile alt yapıda yapılanlara dikkat çekti. 

HABER GÖRÜNTÜ RÖPROTAJ..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.