ANNELERE ÖZEL ÇİÇEK BAHÇESİ

Yaşam Yayın: 19 Mayıs 2017 - Cuma - Güncelleme: 19.05.2017 11:26:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5887 okunma
Google News

 

Gediz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Adnan Menderes Yaşam Parkı’na Annelere özel 20 Bin adet petunya ve karanfil dikimi yapılarak çiçek bahçesi oluşturuldu.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Adnan Menderes Yaşam Parkı’na rengârenk petunya ve karanfillerle Gediz’li annelere ve çocuklara görsel şölen sunarak, muhteşem görüntüler oluşturdu.

Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in “Cennet annelerin ayağı altındadır” hadis-i şerifinde, annelerin kıymeti çok anlamlı bir şekilde ifade edilmiştir. Bizler de bu inanç ve düşünce ile yola çıkarak, cennet kokulu annelerimize olan saygı ve sevgimizi hiçbir zaman yitirmedik. Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlenmiş olan fedakâr annelerimizin, aile ve toplum hayatının temel direği olduğunu belirtti.

Anneler, saf bilginin, sevgi ve şefkat duygularının, hoşgörünün tükenmez kaynağıdır. Yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesi de yine annelerdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimize en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.