Anne – Kız Temasıyla Resim Sergisi Açıldı

Sanat Yayın: 26 Mayıs 2016 - Perşembe - Güncelleme: 26.05.2016 15:50:38
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
4620 okunma
Google News

Anne – Kız Temasıyla Resim Sergisi Açıldı

Tavşanlılı ressamlar kültür sarayında resim sergisi açtı. Anne ve kızlarının yaptıkları toplam 125 eser sanatseverin beğenisine sunuldu. Sergi 27 Mayıs Cuma akşamına kadar gezilebilecek.

 Suna Konuşlu Sanat Atölyesi öğrencileri Kültür Sarayında sergi açtı. İki salonda 25 öğrencinin toplam 125 eserinin sergilendiği sergi 27 Mayıs Cuma günü akşam saatlerine kadar açık kalacak.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’in açılış kurdelesini kestiği resim sergisi Anne – Kız temasıyla dikkat çekiyor. Suna Gürsoy Konuşlu’nun anne ve kızlarından oluşan öğrenci grubunun resimleri sanatseverlerin beğenisini topluyor.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı’nın sanatsal ve kültürel birikimine katkı sunan herkese teşekkür ederek Cumartesi gününe kadar gezilebilecek resim sergisinin hayırlı olmasını diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.