Anlamlı bir kampanya

Ekonomi Yayın: 24 Aralık 2020 - Perşembe - Güncelleme: 24.12.2020 22:39:39
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1449 okunma
Google News

Tavşanlı’da Kaymakamlık ve Belediye ile Kardeşlik ve Yardım Platformu tarafından anlamlı bir kampanya başlatılıyor. Bu kampanya ile KOVİD-19 salgını dolayısıyla genelge ile işyerleri kapanan ve mağdur olan esnaflara destek sağlanacak.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, pandeminin yayılmasını durdurmak, toplum sağlığını korumak ve insan ölümlerinin önüne geçmek amacıyla devletin önemli tedbirler aldığını vurgulayarak, bundan dolayı da bazı esnafların süreçten olumsuz etkilendiğini söyledi.

- “GENELGE İLE İŞYERLERİ KAPANAN ESNAFIMIZA DESTEK OLMAK ZORUNDAYIZ.”
Başkan Güler, genelge ile işyerleri kapanan esnaflara destek olmak amacıyla Kaymakamlık ve Belediye ile Tavşanlı Kardeşlik ve Yardım Platformu tarafından kampanya düzenleneceğini bildirerek, “Salgına karşı alınan tedbirlerden dolayı esnaflarımız bu süreci sıkıntılı geçiriyor. Bazı esnaflarımız yayınlanan genelge ile işyerlerini kapatmak zorunda kaldı. Hep birlikte bu esnaflarımıza destek olmak zorundayız. Belediye Pasajı’nda oluşturduğumuz Yardım Toplama Merkezi’nde 28 Aralık 2020 – 08 Ocak 2021 tarihleri arasında kampanya düzenliyoruz. Burada nakdi yardım toplanacak ve bu yardımlar erzak paketlerine dönüştürülerek esnaflarımıza cansuyu sağlayacak” dedi.
Vatandaşları kampanyaya destek olmaya çağıran Başkan Güler, “Her türlü yardım kampanyasına desteğini esirgemeyen vatandaşlarımız, bu zorlu süreçte esnafımızın da yanında olacaktır. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlarımızı 28 Aralık 2020 ile 08 Ocak 2021 tarihleri arasında Belediye Pasajı’ndaki yardım noktasına bekliyoruz” şeklinde konuştu.

- “ALIŞVERİŞLERİMİZİ YEREL ESNAFTAN YAPALIM.”
Öte yandan alışverişlerin yerli esnaftan yapılması çağrısında da bulunan Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Günümüzde alışveriş yelpazesi çok genişledi. Ancak bizim halkımızdan isteğimiz özellikle bu sıkıntılı süreçte alışverişlerini yerli esnaftan yapmalarıdır. Çünkü yerel esnaftan alışveriş ilçe ekonomisine can vermek demektir. Ürünlerimizi kendi esnafımızdan temin ederek bu kardeşlerimize destek vermiş olalım. İnşallah bu çağrımız da karşılık bulur” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.