Anadolu Lisesinde Yeni Bölümler Açılıyor

Anadolu Lisesinde Yeni Bölümler Açılıyor

Eğitim Yayın: 01 Nisan 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 01.04.2015 14:30:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4115 okunma
Google News

Tavşanlı Arslanbey Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Yeni Bölümler Açılıyor

 

Kütahya Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu yaptığı yazılı açıklama ile Tavşanlı’da mevcut okullarda da yeni bölümler açılarak çalışmalar yapıldığını belirtti.

Kavuncu yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Tavşanlı ilçemiz de eğitim alanında yapılan yeni yatırımların yanı sıra mevcut olan okullarımızın gelişimi için de önemli adımlar atıyoruz. Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde (Eski Ticaret Lisemiz) halen bilişim teknolojileri, muhasebe ve finansman ve büro yönetimi alanlarında eğitim veriliyor. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve okul idarecilerimizle yaptığımız toplantılarda ihtiyaç duyulan yeni bölümler belirlendi ve açılma izni alınması için Milli Eğitim Bakanlığı’na başvuru yapıldı. Yaptığımız görüşmeler sonucunda 2015-2016 eğitim-öğretim yılından itibaren Adalet Alanı altında; infaz koruma memurluğu ve zabit katipliği memurluğu, Tapu ve Kadastro alanı altında ise; tapu ve kadastro memurluğu dallarının açılması kabul edildi. Tavşanlı açık ve kapalı cezaevi yapımının tamamlanması ile öğrencilerimiz eğitim hayatlarında teorik ve pratik bilgileri aynı anda edinebilme fırsatını elde edecekler.

Okulumuza yeni bölümleri kazandırma konusunda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Kırkaş ve Okul Müdürümüz Halil Muslu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eder, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için hayırlı olmasını temenni ederim.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.