AMATÖR MAÇI İZLEMEYE ALMANYA’DAN GELDİ

YENİ KURULAN KULÜBÜN MAÇINI İZLEMEYE ALMANYA’DAN GELDİ

Spor Yayın: 23 Şubat 2016 - Salı - Güncelleme: 23.02.2016 13:02:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3498 okunma
Google News

YENİ KURULAN KULÜBÜN MAÇINI İZLEMEYE ALMANYA’DAN GELDİ

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde yeni kurulan ve bu sezon ilk kez sahalara çıkan Ömerbeyspor Kulübü futbol takımını izlemek için Almanya’dan geldi.

Uçakla önceki gün Türkiye’ye maç izlemek için geldiğini belirten Ömerbeyspor Kulübü taraftarı, karşılaşmayı izleyip maç akşamı Almanya’ya geri döneceğini söyledi.

Almanya’da bir seyahat acentesinde çalışan Osman Gürsoy “ uzakta da olsak yeni kurulan kulübümüze desteğimiz tamdır. Futbol düşkünüyüm. Almanya’da kalıyorum ve 29 yıldan bu yana seyahat acentesi işi yapıyorum. Kulübümüzün kurulduğunu duyduğumda, Ömerbeyspor Kulüp Başkanı aynı zamanda muhtar Mustafa Başalan’a ilk maçınıza beni haberdar edin ve geleyim dedim. Geçen hafta gelecektim ancak maçlar 1 hafta geç başladı ve önceki gün Almanya’dan uçakla maç izlemeye geldim” dedi.

Gurbetçi Osman Gürsoy Kulüp Başkanı Mustafa Başalan’a Almanya’dan getirdiği futbol topunu hediye etti.

Tunçbilek Belediyespor karşılaşmada Ömerbeyspor’u 2 – 1 skorla yendi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.