Altın Çini ve Seramik'e ziyaret

Gündem Yayın: 04 Ocak 2019 - Cuma - Güncelleme: 04.01.2019 12:30:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2907 okunma
Google News

VALİ DR. ÖMER TORAMAN’DAN ALTIN ÇİNİ VE SERAMİK’E ZİYARET
Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya Altın Çini ve Seramik Fabrikası’nı ziyaret etti, üretimi yerinde gördü.
 


Altın Çini ve Seramik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kıratlı tarafından karşılanan Vali Dr. Ömer Toraman, çini ve seramik üretimi yapılan alanları gezdi, işçilerle sohbet etti.
 
Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten Altın Çini ve Seramik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kıratlı 1982 yılında üretime başladıklarını söyledi.
 
Kıratlı, “Fabrikamız, yaklaşık 10 asırdır varlığını sürdüren ata sanatımız çiniyi, geliştirmek, hak ettiği yere getirme amacı ile kurulmuştur. Bugün gelinen noktada dini, sivil mimaride, gerek ülkemizde ve gerekse dış ülkelerde birçok esere imza attık. Günümüz teknolojisini kullanarak ürettiğimiz geleneksel Kütahya çinisi, hem yurt içi hem yurt dışı pazarında büyük ilgi görüyor” dedi.
 
Vali Dr. Ömer Toraman, Mustafa Kıratlı’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.