ALPER BERGAMA BELEDİYESPOR İLE ANLAŞTI

Spor Yayın: 01 Temmuz 2016 - Cuma - Güncelleme: 01.07.2016 11:32:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
7010 okunma
Google News

 

GENÇ YETENEK MEHMET ALPER BERGAMA BELEDİYESPOR İLE ANLAŞTI

Tuna İŞLEYEN 

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde yetişmiş 1998 Doğumlu Mehmet Alper TFF Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Bergama Belediyespor ile anlaştı.  
  TKİ Tavşanlı Linyitspor’da genç yaşında profesyonelliğe adım atan Mehmet Alper Türk spor otoriterlerinin ve Bergama Belediyespor’un dikkatini çekmeyi başardı.
  Milli Takım aday kadrosuna da davet edilen genç yetenek Mehmet Alper, geleceğin Emre Mor’u olarak adlandırılıyor.
  TFF Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Bergama Belediyespor’da görev alacak olan defansif ve ofansif özellikleri birlikte gösteren Alper gerçekleştirilen transfer sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi,
  “ Üzerimde emeği geçen hocalarıma, arkadaşlarıma teşekkür ederim, üzerimde hakkı olan herkese teşekkür ediyorum. Bergama Belediyespor’da futbol hayatımı sürdürürken aynı zamanda İzmir Spor Akademisinde eğitim hayatıma da devam edeceğim.” dedi.
  Çalışmalarını aralıksız olarak Tavşanlı Semt sahalarında devam eden Mehmet Alper, disiplinli bir şekilde aralıksız antrenmanlarını sürdürerek Tavşanlı ilçesini en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirtti. 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.