Almanyalı İşadamından Domaniç Berçin'e Çocuk Oyun Parkı

Çocuk Yayın: 26 Ağustos 2018 - Pazar - Güncelleme: 26.08.2018 17:19:54
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5277 okunma
Google News

Almanyalı İşadamından Domaniç Berçin'e Çocuk Oyun Parkı  

Tuna İşleyen

Domaniçli Almanyalı İş Adamı Köyüne Çocuk Oyun Parkı yaptı

Almanya'da yaşayan Domaniç Berçin köyünden işadamı Emrullah Koca, çocuklar için yaptırdığı çocuk oyun parkının açılışı gerçekleşti.

Domaniç Berçin köyünde düzenlenen etkinlikte ilk olarak çocuklara oyuncak dağıtıldı.

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk'ün de katıldığı programda sanatçı Osman Demiröz birbirinden güzel parçaları seslendirdi.

MHP'li Belediye Başkanı Sahvet Ertürk gecede bir konuşma yaptı. Konuşmasında Başkan Sahvet Ertürk " Bugün burada gerçekten Domaniç sevdalısı Emrullah kardeşimizin kendi köyüne yaptığı hizmet için teşekkür ederiz. İnşallah devamı da gelir. Bizler Domaniçli, Kütahyalı olarak kendimize sahip çıkamıyoruz. Ancak yurt dışındakiler bu kıymeti biliyoruz. Ya imam tayini ile ya çocuğumuzun işe girmesi için uğraşıyoruz. Bürokrat çıkaramıyoruz, çünkü paçalarından aşağı çekiyoruz. Bazen Yozgatlılara bazen de Trabzonlulara her nedense imreniyoruz. Onlar birbirlerine destek oldukları için her istediklerini yapıyorlar. Bizler de sadece başkalarının arkasından bakıyoruz. Onun için birlik ve beraberliğimizi pekiştirelim. Biz ne kadar birlik olursak siyasetçiler o kadar bizlere yakın olur. Ama o senden, bu benden dersek durumumuz hiç de iyi olmaz. Onun için birbirimize destek olalım. Hizmetleri engellemeye çalışmayalım. Domaniç Osmanlı İmparatorluğunun kurulduğu yer. Tarihimizi hiç kimselere anlatamıyoruz. Çünkü birbirimize destek olmadığımız için oluyor bunlar. Biz birlik olduğumuz sürece hizmetin en iyisi gelir. Onun için Emrullah kardeşimize teşekkür ederim. Birlik beraberlik içerisinde Domaniç'i en iyi yerlere getirmek için çalışalım."  

Programa sanatçı Ankaralı Yasemin de katılırken,  Almanya Kütahya Federeasyon Başkan Yardımcısı İsmail Taşçıoğlu da hazır bulundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.