ALMANYA'DA KÜTAHYALILAR İFTARDA BULUŞTU

Gündem Yayın: 05 Haziran 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 05.06.2017 13:30:21
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
5092 okunma
Google News

 

Almanya Wuppertal şehrinde faaliyet sürdüren Wuppertal Kütahyalılar Derneğin iftar programında Kütahyalılar buluştu. Her yıl geleneksel olarak yapılan iftar programını bu sene ATİB Osmanlı Camisinde yapıldı.

Programa Kütahyalı İşadamları Tavşanlı ilçesine bağlı  Ayvalı'dan Süleyman Demir, Dumlupınarlı İbrahim Kesğin,Menajer Adem Ok, Tavşanlı Ulu Camiiden Geçici yurt dışı görevde bulunan Düselldorf Din Hizmetleri Ateşeliğini vekil olarak Yürüten Hasan Hüseyin Şen  Ezan okuması ile iftarlar açıldı.
 Programa Kütahyalı Sanatçı  Süleyman Oruç da katıldı.  Wuppertal Kütahyalılar Kültür derneği Yönetim kurulu üyesi Tahsin Toy ''her yıl geleneksel olarak Şehrimizin Muhtemel Bölgelerindeki camilerimizde verdiğimiz iftar yemeklerine iştirak eden hemşerilerimize teşekkür ederiz. Seneye inşaallah Almanya Herne şehrinde Değerli Yönetim kurulu üyemiz ve İşadamlarımızdan olan İbrahim Kesgin katkı ve destekleri ile yapacağız" dedi..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.