Alkollü sürücünün kullandığı otomobil parka uçtu

Asayiş Yayın: 11 Ağustos 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 11.08.2018 17:41:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2731 okunma
Google News

Alkollü sürücünün kullandığı otomobil parka uçtu

Oğuzhan KILIÇ/ KÜTAHYA,(DHA)- KÜTAHYA'da daha önce alkolü araç kullandığı için sürücü belgesine el konulan H.K. yönetimdeki otomobil, 2 metre yükseklikten parka uçtu. Kazada yanında oturan arkadaşıyla birlikte yara almadan kurtulan H.K., 1.55 promil alkollü çıktı.

Kaza sabaha karşı saat 04.30 sıralarında 30 Ağustos Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki Defterdarlık binası karşısında meydana geldi. Daha öce alkollü araç kullandığı için sürücü belgesine el konulan H.K.yönetimindeki 43 DN 646 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucunda bölünmüş yolda karşı şeride geçip yaklaşık 2 metre yükseklikten çocuk oyun alanlarının da bulunduğu parka uçtu. Kazada H.K. ile yanında oturan bir arkadaşı yara almadan kurtuldu. H.K., ihbar üzerine gelen polislere önce aracı başkalarının kullandığını ve kaza yapanların kaçtığını söyledi, daha sonra da otomobili kendisini kullandığı itiraf etti. H.K.'nın yapılan muayenesinde 1.55 promil alkolü olduğu belirlendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.