Alim Işık’a nezaket ziyareti

Gündem Yayın: 09 Haziran 2022 - Perşembe - Güncelleme: 09.06.2022 10:58:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
503 okunma
Google News

Dumlupınar Üniversitesi mezuniyet töreni için Kütahya’ya gelen TBMM 27. Dönem Başkanı İsmail Kahraman, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a nezaket ziyaretinde bulundu.

TBMM 27. Dönem Başkanı İsmail Kahraman, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a yaptığı ziyarette, Kütahya Belediyesi şeref defterini imzaladı. Kütahya’da olmaktan büyük onur duyduğunu dile getiren Kahraman, Kütahya’nın kadim bir şehir olduğunu vurguladı. Derin tarihinin yanında milli ve manevi değerleri ile ön plana çıkan Kütahya’nın, önemli potansiyelleri olduğunu belirten TBMM 27. Dönem Başkanı Kahraman, ev sahipliği için Başkan Işık’a teşekkür etti.

TBMM 27. Dönem Başkanı İsmail Kahraman ve beraberindeki heyeti Kütahya Belediyesi’nde ağırlamaktan onur duyduğunu ifade eden Başkan Işık, nazik ziyareti için Kahraman’a teşekkür ederek, Kütahya’nın simgesi çini hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.