Ali Güral G 20 Genç Girişimciler Zirvesinde

Gündem Yayın: 18 Mayıs 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 18.05.2019 12:34:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1715 okunma
Google News

Ali Güral G 20 Genç Girişimciler Zirvesinde
Dünyanın başarılı genç girişimcilerini yılda bir kez toplayan G20 Genç Girişimciler Zirvesi, bu yıl Japonya’da yapıldı. Zirvede ülkemizi temsil edecek kısıtlı sayıda genç girişimciye yer verildi. Bu başarılı girişimciler arasında Güral Porselen’in genç  temsilcilerinden Ali Güral da bulunuyor. 

 


Zirveye katılmak üzere Japonya’ya giden Ali Güral ilk olarak Tokyo Büyükelçisi Hasan Murat Mercan’ı ziyaret etti. Büyükelçi Mercan, Ali Güral’a yakın ilgi ve alaka gösterdi. Eskişehirli olması nedeniyle Kütahyalıların hemşehrisi olduğunu belirten Büyükelçi Hasan Murat Mercan,İsmet Güral’ın da okul arkadaşı olduğunu ifade etti. İsmet Güral’la aynı dönem olmasa da Eskişehir Maarif Kolejinde yatılı okuduklarını söyleyen Büyükelçi Hasan Murat Mercan İsmet Güral ve Ailesine selam söyledi. 
Japonya’nın Fukuoka şehrinde 3 gün devam eden G20 Genç Girişimciler Japonya Zirvesi, dünya iş dünyasının saygın isimleri ve dünyanın dört bir yanından gelen genç girişimleri bir araya getirdi.  Sürdürülebilir bir gelecek için hayal teknolojileri başlığı ile düzenlenen G20 Genç Girişimciler zirvesinde “Yeni ekonomi Stratejileri,  Dijital çağda girişimcilik, teknolojik  girişimcilik, hayal gücünün enerjiye dönüşümü" gibi ilgi uyandıran oturumlar gerçekleştirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.