ALİ AHMET HAMDİ NAYİR “MİKRO DÜNYA BİLİM SERGİSİ”Nİ İNCELEDİ

Gündem Yayın: 16 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 16.05.2018 18:56:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2107 okunma
Google News

ALİ AHMET HAMDİ NAYİR “MİKRO DÜNYA BİLİM SERGİSİ”Nİ İNCELEDİ
Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Fen Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen, DPÜ Bilimsel Araştırma Projeleri tarafından desteklenen “Mikro Dünya Bilim Sergisi” Özel Dumlupınar Kolejinde açıldı. 

İlk ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik hazırlanan serginin açılışına Vali Ahmet Hamdi Nayir, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören ile eşi, Dumlupınar üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuba İça katıldı.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, öğrencilerin mikroskopla inceleme fırsatı bulamadıkları mikro canlılarla tanışarak hayat döngülerini eğlenerek öğrenmeleri ve bu canlılarla yakından ilgilenen çok farklı meslek gruplarının önemini kavramalarını amaçlayan sergideki çalışmaları inceleyerek bilgiler aldı. 

Dumlupınar üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Tuba İça yürütücülüğünde hayata geçirilen projede Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü, Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık Bölümü, Eğitim Fakültesi ve Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu, Seramik Cam ve Resim Bölümlerinin görev aldığı “Mikro Dünya Bilim Sergisi”nin 9 Haziran’a dek ziyarete açık olacağı bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.