AKÜLÜ SANDALYESİZ KİMSE KALMADI Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI / DHA

AKÜLÜ SANDALYESİZ KİMSE KALMADI Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI / DHA

Gündem Yayın: 03 Aralık 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 03.12.2014 17:43:24
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
3632 okunma
Google News

AKÜLÜ SANDALYESİZ KİMSE KALMADI

Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI / DHA

Tavşanlı Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçedeki altı vatandaşımıza “ Akülü Sandalye “ hediye etti.

Tavşanlı merkezde araç konusunda ki ihtiyacın karşılandığını dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler “ İmkanlar ve yetkiler çerçevesinde belediyemize başvuruda bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşımız olursa, yakın uzak demeden yine onların yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çünkü onlar bize Allah’ın emanetidir. Ailelerimizin her türlü sıkıntısını çözmek bizim vazifemizdir “ diyerek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ilçede ki altı engelli vatandaşa akülü araç hediye etti. Belediye Başkanı Mustafa Güler, araç bekleyen vatandaşların evlerine giderek akülü araçları kendi elleriyle teslim etti. Tavşanlı merkezde yürütülen kampanyalar sayesinde akülü sandalye ihtiyacının kalmadığını ifade eden Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ilerleyen dönemlerde akülü sandalye talebinde bulunan aileleri yine sevindirmek istediklerini kaydetti. Başkan Güler “ Engelliler haftası nedeniyle bu yıl altı aracı vatandaşlarımıza hediye ediyoruz. Kardeşlerimiz çoğu sağlıklı insanların telaffuz etmediği “ Taktiri ilahi “ sözüyle bizlere hayat dersi vermektedir. Bu tür insanlar bizim hazinemiz, şükür noktasında uyarı vazifesi gören kişilerdir. Onları topluma kazandırmamız gerekiyor. Onlar bize Allah’ın emanetidir. Bu düşüncelerle hareket ederek eksiklerini, sıkıntılarını gidermeliyiz. Sosyalleşmeleri konusunda elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Belediye olarak ailelerimizin her zaman yanındayız, hizmet anlayışımızı vicdanımızın sesini dinleyerek yürütüyoruz. Bu haftalar bir vesile oluyor, sabır örneği gösteren, fedakarlık yapan tüm ailelerimizi tebrik ediyor, Cenabı Allah’tan Cennet’ine kavuşturmasını dua ediyorum “ dedi.

Diğer taraftan akülü sandalye hediye ettiği Emin Erkip’in Başkan Güler’den sokağı seyretmek  için yükseklik ayarı yapılabilen bir yatak isteği odadakilere duygulu anlar yaşattı. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’de bu tür isteklerin vakit kaybedilmeden yerine getirilmesi için daire amirlerine talimat vereceğini söyledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.