Akü hırsızı 2 kişiden biri tutuklandı

Asayiş Yayın: 30 Temmuz 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 30.07.2022 17:25:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
940 okunma
Google News

EMNİYET PAZARCI ESNAFI RAHATLATTI

 

GÖRÜNTÜLÜ 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde akü hırsızı 2 kişiden biri tutuklandı.
Geçtiğimiz hafta cuma ve cumartesi günü açılan Halk pazarında satış yapabilmek için malzemeleri kamyonlarla getiren pazarcı esnafı, sabah uyandığında kamyonlarının akülerinin olmadığını fark etti.
İlçe Emniyete bağlı Asayiş Büro ekipleri  arka arkaya gelen akü hırsızlıkları ihbarı üzerine hemen harekete geçti.
Emniyet birimleri, 48 saatlik kamera incelemeleri sonucunda aküleri çalan şüpheli şahısların İl merkezinden gelen bir erkek ve bayan şahsın yapmış olduğunu tespit etti. Asayiş ekipleri Kimlikleri tespit edilen şahısların tekrardan hırsızlık amaçlı gelebileceklerini düşünerek beklemeye geçti. Şüpheli şahısların gelmiş oldukları aracın plakasını kara listeye alan ekipler araç ilçeye girer girmez yakaladılar. Araç içerisinde aranmakta olan H.İ.E olduğu tespit edilen şüpheli şahıs gözaltına alındı. Suçlarını itiraf eden şüpheli kişi Tavşanlı Adliyesine sevk edilerek çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Firar eden şüpheli kadının aranma çalışmasının devam ettiği bilgisi edinildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.