AKKENT MAHALLE SAKİNLERİMİZ İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİK

Gündem Yayın: 01 Haziran 2018 - Cuma - Güncelleme: 01.06.2018 10:33:16
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1972 okunma
Google News

AKKENT MAHALLE SAKİNLERİMİZ İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİK
 

Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarları Akkent mahallesi  ile devam etti.

Akkent mahallesi pazaryerinde düzenlenen geleneksel mahalle iftarlarında Belediye Başkan Yardımcısı Galip Gültekin hemşehrilerimiz ile iftar sofralarında bir araya geldi.
İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Belediye Başkan Yardımcısı Galip Gültekin mahalleli hemşehrileri ile sohbet ederek hayırlı Ramazanlar temennisinde bulundu.
İftar yemeğine; Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Akkent Mahalle Muhtarı Bayram Ünal ve Akkent mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.
Belediye Başkan Yardımcısı Galip Gültekin Kütahya Belediyesinin iftar alanına kurmuş olduğu oyun gruplarında eğlenen çocuklara Ramazan Günlüğüm kitapçığı hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Ramazan ayında 57 mahallemizde düzenlenecek olan Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarımız bugün Çalca, Kırgıllı, Yenibosna mahallelerimiz ile devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.