Akıncılarspor'dan BAL'a son adım

Spor Yayın: 26 Nisan 2019 - Cuma - Güncelleme: 26.04.2019 11:23:10
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2500 okunma
Google News

AKINCILARSPOR'DAN BAL'A SON ADIM

Süper Amatör Kümede normal sezonu ikinci sırada bitirerek Kütahyaspor ile play-off oynamaya hak kazanan Akıncılarspor’un teknik direktörü Murat Göçmen maç öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade eden Göçmen, “İnşallah saat 17.00’de maçın bitimiyle birlikte Bölgesel Amatör Ligine çıkacağız” dedi

Kütahyaspor ile Pazar günü saat 15.00’te Bölgesel Amatör Ligine yükselmek için mücadele edecek olan Akıncılarspor’da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Hafta içinde yapacakları son idmanların ardından maça hazır olacaklarını söyleyen Akıncılarspor teknik direktörü Murat Göçmen, Kütahyaspor’u yenmek için sahaya çıkacaklarını vurguladı.

‘SİSTEMLİ ÇALIŞMAMIZ

BAL KAPISINI AÇTI’

Göçmen, “Sezona başlarken tabi ki hedeflerimiz bu kadar büyük değildi. Biz bu yıl daha çok tesisleşmeye önem verdik. Tekrar bir yapılanmaya gittik ve bir sistem kuralım dedik. Sistemli bir şekilde ilerlemek istedik. Bunun sonucunda da Bölgesel Amatör Lig (BAL) kapısı açıldı. Yönetimin, bizim ve futbolcularımın fedakarlıklarıyla play-off oynamaya hak kazandık. 8 ay boyunca gerçekten büyük bir çaba gösterdik” diye konuştu.

‘FUTBOLCULARIM DA BENDE

GALİBİYETE İNANIYORUZ’

Moral ve motivasyon olarak çok iyi durumda olduklarını vurgulayan Murat Göçmen, “Ben zaten yapı olarak hırs biriyim. Halı sahada oynasam kazanmak için maça çıkarım. Bu isteği, hırsı ve güveni futbolcularıma da aşıladığıma inanıyorum. Futbolcularımın düşünceleri de bu yönde. Kütahyaspor maçını kazanmak istiyorlar ve bunu yapabileceklerine inanıyorlar. Tabi ki bu nasip işi. Eğer Allah takdir ederse biz mutlu bir sonuçla eve döneriz” dedi.

‘HADDİMİZİ BİLEREK SAHAYA ÇIKACAĞIZ’

“Kütahyaspor gibi bir gerçek var. Başarılı bir mazisi ve vizyonu var” diyen teknik direktör Göçmen, “Bunu unutmuyoruz. Haddimizi bilerek sahaya çıkacağız. Ben futbolcularıma gerekli idmanı veriyor ve onlarda bu gücü ve kuvveti kendilerine görüyorlarsa çocuklarımız başarması için önünde bir engel kalmıyor. Maçın bitiş düdüğünün çalacağı saat 17.00’de Akıncılarspor BAL’a yükselecek. Bu açıklamamım arkasındayım. Süper Amatör’de uzun süren yarışta sadece bir 90 dakikamız kaldı. Takımımızda bir aile ortamı oluşturduk. Futbolcu hoca ilişkisinden ziyade tüm arkadaşlarımı ben evlatlarım olarak görüyorum. Biz Kütahyaspor’u yenmek için sahaya çıkacağız” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.